vacanta last minute

Călătorește spontan: cele mai bune oferte last-minute!

Dacă ești o persoană care adoră aventura și flexibilitatea, atunci călătoriile spontane sunt pentru tine! Ofertele last-minute nu doar că îți oferă ocazia de a vedea locuri noi la prețuri avantajoase, dar... Read more »
Cap Kaliakra - Bulgaria

Capul Kaliakra – întâlnirea între Istorie și natură pe litoralul bulgar

Situat la doar 12 kilometri sud-est de orașul Kavarna și la 53 de kilometri de stațiunea Albena, Capul Kaliakra și rezervația arheologică din această zonă atrag anual mii de turiști datorită peisajelor... Read more »
Cluj Arena, situat în vibrantul oraș Cluj-Napoca

Cluj Arena: inima sportivă a Cluj-Napoca

Cluj Arena, situat în vibrantul oraș Cluj-Napoca, este mai mult decât un simplu stadion; este un simbol al modernității și al diversității culturale. Clasificat în categoria UEFA Elite, acest stadion impresionant reunește... Read more »
Drumeție pe Vârful Omu

Drumeție pe Vârful Omu: traseul de la Piatra Arsa

Pentru iubitorii de natură și pasionații de munte, traseul de la Piatra Arsa până pe Vârful Omu reprezintă una dintre cele mai frumoase și accesibile experiențe din Munții Bucegi. Cu o dificultate... Read more »
Vacanța în Tunisia:

Vacanța în Tunisia: o aventura între istorie, cultură și peisaje unice

Tunisia, o bijuterie ascunsă în nordul Africii, îmbină o istorie fascinantă cu peisaje impresionante și o cultură vibrantă. De la ruinele antice de la Cartagina la plajele cu nisip fin de la... Read more »
VALEA CELOR DOISPREZECE

O evadare în timp: povestea satului idilic din Valea Celor Doisprezece

În inima Moldovei, la doar câțiva kilometri de orașul Piatra Neamț, se află un colț de lume ce pare desprins dintr-o poveste de demult. Este vorba despre „Valea celor Doisprezece”, un sătuc... Read more »